I was born this way
Förrätt:
Camilla´s Apelsin & Cognacs gravade renfilé
Serveras med en västerbottenostpaj på salladsbädd
Varmrätt:
Älgfilé Wellington med skogens kantareller
Serveras med en mandelpotatis ros, ugnsrostade rotfrukter & rödvinssås
Dessert:
Äggtoddy á la Norrland
Serveras med en likör tillverkad på skogens gyllene bär
Hoppas det går bra bara! :)
Jag har nyss varit en sväng på Body Center. Idag gick vi igenom det nya programmet och mina armar känns som spagetti, dom är helt slut! Men det är sköönt ;)
Mitt medlemskap skulle gått ut imorgon så jag köpte en till månad idag. Jag funderar på att gå och testa på Zumba någon dag också.
Jag har en massa frisyrer i huvudet som jag funderar på. Men jag vet inte om jag ska spara tills balen är över eller om jag ska ta tag i det?? hmmmmm..
Men nu blir det nog skolarbete, mys och någon film ♥
JA SKA SE BILDER PÅ FRISYRERNA!
mmmmh de där lät ju gött :D
Tycker du skall bjuda oss så vi får smaka om det duger. Det låter iallafall jättegott! Och jag vet att du är BÄST i köket! Kram!
kul att du är med :D